Gastronomický pop-up michelinského šéfkuchaře v restauraci Seasons
Pražská restaurace Seasons a Hidden Wine Bistro z Rijeky od června spojují síly, aby přinesly nezapomenutelnou oslavu chutí, vůní a příběhů. Spolupráce těchto dvou konceptů nabídne hostům nový rozměr gastronomického zážitku, v němž se sezónní a čerstvé pokrmy z dílny Seasons snoubí s kreativitou, udržitelností, výjimečnou nabídkou vín a uvolněnou atmosférou Hidden Wine Bistro.
Spolupráci v podobě půlročního pop-upu si vzal pod svá křídla michelinský šéfkuchař Deni Srdoč, jeden z nejuznávanějších šéfkuchařů nové generace. Jeho styl je charakteristický propojováním moderního a tradičního, domácího a světového, luxusního a dostupného. Menu navrhl speciálně pro tuto spolupráci, jeho realizaci pak přebírá tým restaurace Seasons hotelu Hilton Prague. Spojení jeho vize s kreativitou kuchařského týmu vytváří jedinečnou kombinaci.
Menu nabídne svěží kombinaci sezónních pokrmů a moderních reinterpretací středomořské kuchyně. Nechybí studené i teplé předkrmy jako hovězí či tuňákový tatarák, chobotnice v tempuře nebo domácí noky s pecorinem a chřestem. Mezi hlavními chody vyniká filet z mořského vlka, argentinská žebírka či sdílená jídla jako grilovaná kambala nebo pečená kachna. Vše doplňují originální přílohy jako grilovaná portobello houba s bílými fazolemi, zapečené batáty a lehké dezerty včetně jahod s mascarpone nebo čokoládového nemesis s vanilkovou zmrzlinou. Každý chod je navržen tak, aby ladil s nabídkou vín a podtrhl charakter spolupráce mezi oběma koncepty.
Tato spolupráce zdůrazňuje závazek obou podniků k udržitelnosti, podpoře lokálních producentů a vytváření nezapomenutelných zážitků, které spojují lidi u jednoho stolu. Seasons a Hidden Wine Bistro tak společně otevírají novou kapitolu v oblasti gastronomických zážitků – tam, kde se tradice potkává s inovací, lokální suroviny s mezinárodními vlivy a jídlo s vínem v dokonalé harmonii.