Nedělní brunch s neomezeným šampaňským Perrier-Jouët v klidné oáze zahrady hotelu Augustine
Hotel Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague odstartoval nový moderní koncept brunche, nazývaný Bubble & Chill, při kterém se hosté mohou nechat hýčkat delikatesami šéfkuchaře a zároveň, jak název napovídá, si v klidu vychutnat bezednou skleničku šampaňského Perrier-Jouët Grand Brut nebo Prosecca Superiore. Brunch se koná každou neděli od 11:30 do 15:00 v klidné oáze hotelové klášterní zahrady a nabízí i zákoutí pro malé děti v podobě dětského koutku s hlídáním.
„Chceme, aby si hosté nedělní ráno opravdu užili. Aby se rozmazlili skvělým jídlem a luxusním pitím a mohli v klidu obdivovat kouzlo staré Prahy. Pro hosty připravujeme selekci předkrmů a hlavních chodů, jako jsou ústřice Fine De Claire nebo Paellu s krevetami a slávkami, které si vybírají sami z bufetu a také mají možnost objednat si pokrmy přímo od nás z kuchyně, např. oblíbené vejce Benedikt nebo mou specialitu žebra z divočáka se šípkem a morkem. Celé menu jsme s kolegy sestavovali tak, aby svou chutí doplňovali naše luxusní šampaňské nebo prosecco.“ popisuje brunch šéfkuchař Martin Boháček a dodává: „ Jako sladkou tečku na závěr připravujeme přímo před hosty křupavé vafle s lesními plody a mascarpone a servírujeme tradiční buchty plněné mákem nebo povidly přímo z naší pece.“
K širokému výběru delikates z bufetu nebo přímo z kuchyně si host může vybrat balíček s bezednou skleničkou šampaňského Perrier-Jouët Grand Brut za celkovou cenu 2 450 Kč na osobu, nebo s neomezeným Casa Farive, Valdobbiadene, Prosecco Superiore za 1 450 Kč. K brunchi kromě neomezené konzumace nealkoholických nápojů patří i Bloody Mary, která zaručeně každého probudí po náročné sobotní noci, anebo sezonní smoothie pro zdraví. Nejen děti, ale i dospělí, si mohou vyhrát u přípravy vlastní domácí limonády. Sklenice hosta nikdy nezůstane prázdná a o děti se postarají v dětském koutku. Nedělní pohodu v klášterní zahradě dokresluje hudba DJ Jacksona a kdyby náhodu pršelo, jsou připraveny i vnitřní prostory baru The Refectory nebo Augustine restaurace. Just Bubble & Chill!
Augustine restaurace se nachází v samém srdci Prahy na Malé Straně, přímo mezi Pražským hradem a Karlovým mostem. V Augustine restauraci připravuje šéfkuchař Martin Boháček speciality moderní evropské kuchyně vytvořené ze sezónních a lokálních surovin. Dále restaurace nabízí jedinečné koktejly vlastní tvorby a široký výběr českých i zahraničních vín. V letní sezóně je největší přednostní zahrada se slunečními hodinami, která je klidnou oázou v centru Prahy. Restaurace společně s The Refectory barem s barokní stropní freskou je součástí hotelu Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.
Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague, se nachází v samém srdci Prahy na Malé Straně, přímo mezi Pražským hradem a Karlovým mostem. Augustine hotel byl zrekonstruován ze sedmi historických budov, včetně Augustiniánského kláštera a Svatotomášské pivnice, které daly 101 hotelovým pokojům originální podobu a nenajdou se zde dva stejné pokoje. Dnes hotel patří k luxusní značce The Luxury Collection, do které patří jen ty nejvzácnější a nejvíce fascinující hotely z celého světa a jejím cílem je vytvářet okouzlující lokální zážitky.