Přijďte ochutnat nová menu ve Francouzské restauraci Obecního domu
Chřestová sezóna právě začíná a od začátku května do konce června můžete ochutnat speciality připravené týmem Francouzské restaurace v čele s šéfkuchařem Patrikem Bečvářem. V neděli 3. června bude pro vás také připraven brunch s tradičními pokrmy východní Asie.
Vychutnejte si nejen speciální menu, ale zažijte také atmosféru, která Vás přenese zpět do 20. století. Na co se tedy můžete těšit? KRÉMOVÁ POLÉVKA ze zeleného chřestu s knedlíčky z ricotty, která nejen zasytí, ale potěší i Vaše chuťové pohárky. Jako teplý předkrm si můžete vychutnat VEJCE SE ZELENÝM CHŘESTEM, estragonem, bernskou omáčkou a kaviárem ze sibiřského jesetera. A jako hlavní chod budeme servírovat GRILOVANÝ BÍLÝ chřest s šalotkou, parmskou šunkou, bílým vínem a máslem s parmezánovou pěnou. Budete-li mít chuť zakončit 3 chodové menu sladkou tečkou, místo jednoho z předkmrů Vás jistě potěší PÂTE À CHOUX, plněná krémem z tonka fazolí s vanilkovou espumou, a pistáciovou zmrzlinou.
- Cena za 3 chody: 850 CZK
DÁLNÝ VÝCHOD – ČÍNA, KOREA, JAPONSKO
Přijďte ochutnat speciality a tradiční pokrmy východní Asie, které byli dlouho dobu pro evropské národy nedosažitelné a žádané. Šéfkuchař Patrik Bečvář a jeho tým pro Vás připravil vybrané pokmy z Číny, Korey a Japonska, které stojí za to ochutnat. Brunch začíná v 11:30.
- Cena 1250,- Kč na osobu obsahuje nápoj na uvítanou, neomezenou konzumaci jídla a nealkoholických nápojů
- Neomezená konzumace moravského vína a piva za příplatek 250,- Kč
- Děti do 3 let zdarma, 3 - 12 let 50% sleva.
Zjistěte více o Francouzské restauraci zde.